Ajurvedsko ghee
Ajurvedsko Ghee je z ljubeznijo pripravljeno na izviren način v majhnih zbirkah, s poudarkom na kakovosti in poštenosti. Ali ste vedeli, da je ghee tako dober kot maslo, iz katerega je narejen? Osnova ajurvedskega gheeja je maslo najvišje kakovosti, ki ga pridobivajo kmetje. Iz tega po preizkušenem receptu dobimo najboljše – čisto masleno maščobo, ki je vsestransko uporabna. Ghee se v ponvi ne zažge, prenaša visoke temperature. Poskusite ghee pri kuhanju, peki in cvrtju. Ajurvedsko ghee bo vašim jedem dodal okus in aromo, h katerima se boste v kuhinji radi vračali.
Način uporabe
Ghee je primeren za dušenje zelenjave, kot osnova za juhe, omake, za namazanje palačink ali toastov. Vsem jedem doda slasten in edinstven okus. Odličen je za cvrtje – ne zažge se, saj ima visoko točko dimljenja. Za razliko od običajnega masla ga ni treba hraniti v hladilniku.
Sestavine
maslena maščoba najmanj 99,3 %
Pakiranje
450 ml
Država izvora
Češka
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.