Makove beljakovine
Za makove beljakovine sta značilna prijeten vonj in okus z visokim deležem aminokisline glutamin v naravni obliki. Ta izdelek ni primeren le za vegane, temveč tudi za vse aktivne športnike, fitnes in naravni bodybuilding. Izdelek ne vsebuje konzervansov, barvil, sladil, arom ali drugih dodatkov.
Način uporabe
Dodajte 25-30 g v 200-300 ml vode ali rastlinskega mleka in premešajte v šejkerju. Dodate ga lahko tudi v kašo ali svež smoothie.
Sestavine
makove beljakovine iz delno razmaščenih semen modrega maka
Hranilne vrednosti v 100 g
Energijska vrednost 1670 kJ (399 kcal)
Beljakovine 38 g
ogljikovi hidrati 29 g
od tega sladkorji 5 g
maščobe 11 g
od tega nasičene maščobe 1 g
sol 0,02 g
Pakiranje
250 g
Država izvora
Češka republika
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.